De beste zorg zie je niet, die voel je.

Goede zorg, die voel je. Want goede zorg is in de eerste plaats mensenwerk: werk door én voor mensen. Mensen voor wie een medisch hulpmiddel soms het verschil kan maken tussen lijden en een plezierig leven leiden.

We vinden het belangrijk dat medische hulpmiddelen niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig in het gebruik zijn. Daarom luisteren we tijdens onze productontwikkeling naar de adviezen van zorgverleners en vragen we mensen die zulke hulpmiddelen zelf gebruiken naar hun mening. Mensen zoals jij. Zo weten we zeker dat onze producten precies doen wat ze moeten doen.

Of het nu continentiezorg, wondzorg of diabeteszorg betreft: bij Van Heek vind je hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Ze zijn het resultaat van oer-Hollands vakmanschap, ontwikkeld om aan jouw behoeftes te voldoen. Zodat ook jij in alle vrijheid kunt genieten van de mooie dingen in het leven.

Foto Chantal
Willem van Van Heek Medical
Yvonne van Van Heek Medical

Onze mensen

Van Heek is ooit begonnen met een team van zeven medewerkers. Inmiddels werken er meer dan vijfenzeventig toegewijde mensen bij Van Heek. Stuk voor stuk toppers die zichzelf graag aan je voorstellen!

Foto Inge
Wendy van Van Heek Medical