< Terug

De nieuwe Betica Halo pennaalden

Betica Halo pennaalden

Met trots introduceren we een nieuwe generatie pennaalden: Betica Halo. Een tweede generatie pennaald die uitblinkt in injectiecomfort en gebruiksgemak. Wat er zo vernieuwend is aan deze pennaald? Hij beschikt over een grote vlakke naaldbasis en grote beschermkap.

Meer injectiecomfort
Het oppervlakte dat contact maakt met de huid is door de grote vlakke naaldbasis veel groter. Hierdoor kan de druk zich beter over het huidoppervlak verdelen. Dat is veel comfortabeler tijdens het prikken.

Meer controle over de insulinetoediening
Door het verbeterde huidcontact heb je meer controle over de injectiediepte. Omdat de huid rondom de prikplaats niet indeukt prik je altijd ongeveer op dezelfde diepte. Dit kan het risico op een injectie in de spier tegengaan. 

Insulinetoediening

Gemakkelijker te gebruiken
De beschermkap is groter en ergonomisch ontworpen waardoor je meer grip hebt en de kap gemakkelijker te gebruiken is. Ook zorg het ontwerp met een vlakke naaldbasis voor meer stabiliteit om het buigen of breken van de naald te voorkomen.

Vertrouwde Betica kwaliteit
Bij Betica gaan we voor kwaliteit. Kwaliteit van grondstoffen én het productieproces. Dit betekent dat we alleen hoogwaardige stoffen gebruiken en iedere pennaald mechanisch controleren. Het resultaat? Meer injectiecomfort en een betrouwbare toediening.

Net als de andere producten van Betica zijn ook de Betica Halo pennaalden voorzien van een speciale dubbele siliconenlaag, worden ze elektrolytisch gepolijst en hebben ze een drievoudig geslepen naaldpunt voor een soepele penetratie van de huid. Betica Halo beschikt over een Thin Wall canule.

Nieuwsgierig? Vraag een gratis proefpakket aan op betica.nl/halo

Gerelateerde blogposts