Totaalleverancier van medische hulpmiddelen voor intramurale zorg

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe leverancier medische hulpmiddelen. Van Heek Medical is totaal leverancier. Wij leveren ook binnen de intramurale zorg. Daarnaast zijn we fabrikant van eigen merken. Wil je weten wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Hey! Leuk dat je er bent. We willen je wat vertellen! Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de dienstverlening van
Van Heek Medical.

Leverancier van medische hulpmiddelen

Maak direct een afspraak met onze accountmanagers!

Hinke
Regio zuid

Marieke
Regio noord

Waarom kiezen voor van Heek Medical als leverancier medische hulpmiddelen?

Het kiezen van de juiste leverancier voor medische producten kan lastig zijn. Ook voor jou als inkoper. Daarom hebben we onze voordelen voor je op een rijtje gezet:
 • Hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten tegen een betaalbare prijs;
 • Een compleet assortiment medische hulpmiddelen;
 • Hoogwaardige merken op het gebied van continentiezorg, diabeteszorg en wondzorg;
 • Een sterke voorraadpositie. Een uitleveringsgraad voor onze eigen merken van 99,7%. Mogelijkheid voor 24 uurs- en spoedleveringen.
 • Maatwerk en aanpassing op jouw behoeften;
 • Een uitgebreid netwerk omdat we onderdeel zijn van de Mosadex Groep;
 • Een persoonlijke benadering;
 • Online en offline ondersteuning.
hart zorginstelling familie verband hand medische hulpmiddelen dokter

Ons assortiment medische hulpmiddelen

Als totaal leverancier medische hulpmiddelen bieden wij alles voor het medisch hulpmiddelenpakket. Daardoor krijg jij het best mogelijk vastgestelde assortiment aan medische artikelen. Ook binnen de intramurale zorgsector.

Verder is Van Heek Medical onafhankelijk van merken. Zo vind je zorgoplossingen voor elke situatie.

De eigen merken van Van Heek Medical

Ons brede scala van onze medische hulpmiddelen bestaat uit veel verschillende merken. Maar we bieden ook een portfolio eigen merken aan. We zetten onze eigen merken hieronder op een rijtje:  
 • Betica – Diabeteszorg
 • Decifera – Complexe wondzorg
 • Heka – Traditionele wondzorg
 • Hekura – Afvoerende continentiezorg

Exclusief verkrijgbaar bij ons

Binnen de Benelux zijn wij exclusief distributeur van verschillende producten. De volgende merken vind je exclusief bij ons:
 • Attends – Absorberende continentiezorg
 • Curea – Complexe wondzorg

Meer weten over de exclusieve en eigen merken?

Wil je graag meer weten over ons brede assortiment? We lichten onze eigen en exclusieve merken graag voor je uit! Meer over de exclusieve merken van Van Heek Medical

Wij passen ons aan naar jouw wensen

Voor zorgverleners is geen enkele dag hetzelfde. Als groothandel medische hulpmiddelen begrijpen we dit. Wij passen ons graag aan naar jouw wensen en behoeften. Hierbij kan je denken aan:

 • Een flexibele logistieke menukaart. Zo kan je altijd jouw gewenste producten bestellen en ontvangen. Waar en wanneer je maar wilt;
 • Brede mogelijkheden voor inkoop. Als groothandel medische materialen kunnen wij elk gewenst product inkopen. Zolang het binnen het medische hulpmiddelenpakket valt;
 • Rapportages op maat;
 • Training, ondersteuning en persoonlijk contact naar jouw behoeften;

Waar je ook bent, we zijn er altijd en overal voor je.

vrachtwagen van heek medical leverancier medische hulpmiddelen

Weten wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen?

Van Heek Medical is meer dan een groothandel van medische hulpmiddelen. Wil jij weten wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden!

Je ticket ligt al klaar!

boarding pass intramurale instelling van heek leverancier medische hulpmiddelen

Persoonlijke aandacht en korte lijntjes staan centraal

Kies je voor van Heek Medical als leverancier medische hulpmiddelen? Dan staan wij altijd voor je klaar! Zo krijg je een persoonlijk accountteam toegewezen.

Prangende vragen? Binnen no time heb je onze customer service aan de lijn. Sparren over inhoudelijke zorg vraagstukken? Onze verpleegkundigen zijn er voor je.

Vragen over de samenwerking met Van Heek Medical? Jouw persoonlijke accountmanager is altijd dichtbij! 

Een soepele overgang met het onboarding traject

Kies je voor van Heek Medical als leverancier medische hulpmiddelen? Dan staan wij altijd voor je klaar! Zo krijg je een persoonlijk accountteam toegewezen.

Prangende vragen? Binnen no time heb je onze customer service aan de lijn. Sparren over inhoudelijke zorg vraagstukken? Onze verpleegkundigen zijn er voor je.

Vragen over de samenwerking met Van Heek Medical? Jouw persoonlijke accountmanager is altijd dichtbij! 

Hoe gaat onze samenwerking er uit zien?

Hoe kan zo’n persoonlijke samenwerking er dan uit zien? En waarom is die onboarding nu zo belangrijk? Dat laat onze accountmanager Wouter graag zien in onderstaande video!

Extra ondersteuning, zowel online als offline

Naast de functie als groothandel medische hulpmiddelen. Bieden wij online ondersteuning aan via ons Educatiehuis. Hier volgen zorgprofessionals bijvoorbeeld gratis e-learnings. Ook kan je instructie video’s bekijken of e-books lezen.

Ook kun je op offline ondersteuning rekenen. Zo kunnen onze verpleegkundigen samen met jou een begeleidingsplan maken. Behoefte aan extra kennis over een specifiek onderwerp? Ze komen graag een workshop geven!

Meer weten over onze online en offline ondersteuning? Neem een kijkje in het Educatiehuis!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling?

Alles wat we doen is maatwerk. Samen met jou zorgen we voor de beste zorg. Ontdek wat wij als leverancier van medische hulpmiddelen voor jouw zorginstelling kunnen betekenen.

“Samen werken aan goede zorg. Perfect met Van Heek Medical”

Yvonne Meersink – Apotheek De Cirkel

Over stappen klinkt best spannend. Want je hebt het al druk genoeg. Yvonne Meersink van apotheek was sceptisch, maar al snel gecharmeerd van de persoonlijke aandacht. Bekijk de video.

nl_NL