Zorg Groothandel voor intramurale zorg

De zoektocht naar een zorg groothandel is niet eenvoudig. Graag overtuigen wij je van de kracht van Van Heek Medical.

Van Heek Medical is een totaalleverancier. Zo hebben we zowel vreemde als onze eigen merken in ons assortiment. Ook zijn wij leverancier binnen de intramurale zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Neem contact met ons op!

Hey! Leuk dat je er bent. We willen je wat vertellen! Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de dienstverlening van
Van Heek Medical.

Leverancier van medische hulpmiddelen

Maak direct een afspraak met onze accountmanagers!

Portretfoto Wouter

Wouter
Regio Zuid-West

MicrosoftTeams-image (14)

Hinke
Regio Zuid-Oost

MicrosoftTeams-image (13)

Priscilla
Regio West

Marieke
Regio Oost

Onze rol als groothandel zorg

De keuze voor de juiste groothandel voor de zorg kan lastig zijn. Juist voor jou als inkoper. Om je te helpen hebben we onze voordelen op een rijtje gezet.

 • Kwalitatief hoogstaande, makkelijk te gebruiken producten voor een redelijke prijs;
 • Een volledig gamma aan medische hulpmiddelen;
 • Topmerken in continentiezorg, diabeteszorg en wondzorg;
 • Een sterke voorraadpositie. Een leveringsgraad van 99,7% voor onze eigen merken. Optie voor levering binnen 24 uur en spoedleveringen.
 • Op maat gemaakte oplossingen en aanpassingen aan jouw behoeften;
 • Een uitgebreid netwerk als onderdeel van de Mosadex Groep;
 • Een persoonlijke aanpak;
 • Ondersteuning zowel online als offline.
hart zorginstelling familie verband hand medische hulpmiddelen dokter

Ons assortiment als zorg groothandel

Als totaal leverancier bieden wij alles voor de juiste intramurale zorg. We zorgen voor het meest ideaal samengestelde assortiment aan medische hulpmiddelen. Perfect passend voor de intramurale zorg die jouw instelling levert.

Van Heek Medical kan zich onafhankelijk van merken opstellen. Dit zorgt ervoor dat we altijd je juiste zorgoplossing kunnen samenstellen.

De eigen merken van Van Heek Medical

In ons uitgebreide assortiment vind je veel verschillende merken. In deze collectie vind je ook een portfolio van eigen merken. Hieronder zie je onze eigen merken:

 • Betica – Soins du diabète
 • Decifera – Complexe wondzorg
 • Heka – Traditionele wondzorg
 • Hekura – Afvoerende continentiezorg

Exclusief dealer

Naast onze eigen merken, zijn wij in de Benelux exclusief distributeur van verschillende merken. De volgende merken bieden wij jou aan:

 • Attends – Absorberende continentiezorg
 • Curea – Soin complexe des plaies

Meer weten over de merken die wij bieden?

Spreekt ons assortiment je aan? We geven je graag nog toelichting op de merken en producten die wij leveren. 

Meer over de exclusieve merken van Van Heek Medical

Aangepast naar jouw specifieke situatie

Voor jou als zorgverlener is geen dag hetzelfde. Als groothandel voor de zorg begrijpen we dit als geen ander. Zo passen wij ons graag aan aan jouw wensen en behoeften. Denk hierbij aan:

 • Een aanpasbaar logistiek menu. Hiermee kun je altijd de producten die je nodig hebt bestellen en ontvangen. Waar je ook bent, wanneer je maar wilt;
 • Uitgebreide inkoopopties. Als groothandel in medische benodigdheden kunnen we elk product dat je nodig hebt inkopen, zolang het binnen het assortiment van medische hulpmiddelen valt;
 • Aangepaste rapporten;
 • Training, ondersteuning en persoonlijke communicatie afgestemd op jouw behoeften;

Waar je ook bent, we zijn er altijd en overal voor je.

vrachtwagen van heek medical leverancier medische hulpmiddelen

Wil je weten wat we voor jouw zorginstelling kunnen doen?

Van Heek Medical is meer dan alleen een groothandel in medische zorg hulpmiddelen. Wil je weten wat we voor jouw zorginstelling kunnen doen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden samen!

Je ticket ligt al klaar!

boarding pass intramurale instelling van heek leverancier medische hulpmiddelen

Jouw zorg groothandel

Binnen Van Heek Medical als zorg groothandel zorgen wij altijd voor de juiste staat van paraatheid. Volgens ons moet je altijd geholpen kunnen worden als het nodig is. Daarom wijzen wij jou een persoonlijk accountteam toe.

Zit je met een vraag die niet kan wachten? Dan hebben we altijd onze customer support klaar staan. Wil je liever even sparren over een casus? Neem contact op met onze verpleegkundigen.

Heb je inhoudelijke vragen over de samenwerking of de dienstverlening? Je Persoonlijke accountmanager is altijd dichtbij.

Je Partner voor Medische Hulpmiddelen in Grote Hoeveelheden

Heb jij interesse in wat Van Heek Medical als groothandel te bieden heeft? Wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak, die aansluit bij jouw zorginstelling. Neem gerust contact op met onze productmanagers om een overzicht te krijgen van ons uitgebreide assortiment.

Verder kunnen we je helpen bij het verbeteren van de zorgverlening in jouw instelling. Natuurlijk lichten we dit graat toe op jouw specifieke instelling.

Onze expertise staat tot je beschikking om de optimale zorg te garanderen. Daarmee kunnen we samen de gezondheid en het welzijn van cliënten ondersteunen.

Hoe gaat onze samenwerking er uit zien?

Hoe kan zo’n persoonlijke samenwerking er dan uit zien? En waarom is die onboarding nu zo belangrijk? Dat laat onze accountmanager Wouter graag zien in onderstaande video!

Extra ondersteuning, on- en offline

Wij bieden online ondersteuning via ons Educatiehuis. Dit doen we naast de functie van zorg groothandel. Zorgprofessionals kunnen bijvoorbeeld gratis e-learnings volgen. Daarnaast hebben we uitgebreide instructievideo’s en e-books voor je klaar staan.

Daarbij biedt ons platform ook offline ondersteuning. Op deze manier kunnen onze verpleegkundigen een begeleidingsplan opstellen in samenwerking met jou. Heb je behoefte aan meer informatie over een specifiek onderwerp? Ze geven met plezier een workshop!

Wil je meer te weten komen over onze online en offline ondersteuning? Bezoek dan het Educatiehuis!

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw zorginstelling kunnen doen?

Alles wat we doen is op maat gemaakt. Samen met jou streven we naar de beste zorg. Ontdek hoe wij als leverancier van medische hulpmiddelen jouw zorginstelling van dienst kunnen zijn.

“Samen werken aan goede zorg. Perfect met Van Heek Medical”

Yvonne Meersink – Apotheek De Cirkel

Over stappen klinkt best spannend. Want je hebt het al druk genoeg. Yvonne Meersink van apotheek was sceptisch, maar al snel gecharmeerd van de persoonlijke aandacht. Bekijk de video.

fr_FR