Illustratie productmanager

Vacature Productmanager

Hou jij van een uitdagende functie en denk je graag mee over de productstrategie van onze eigen merken? Voeg je bij ons marketingteam waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Vacature inhoud

Jouw takenpakket in een notendop:

Als productmanager ben je verantwoordelijk voor een deelassortiment van ons productportfolio medische hulpmiddelen.

Je analyseert kansen en mogelijkheden in de markt, onderbouwt met cijfers en data. Excel heeft daarom voor jou geen geheimen. Je bent in staat om te prioriteren, geeft concrete product (verbeter-) voorstellen en leidt het productontwikkelingstraject van A tot Z.

Je maakt analyses en adviseert de juiste prijsstrategie, doet concurrentieonderzoek, sourced nieuwe producten en fabrikanten, maakt aanbevelingen voor productoptimalisaties en onderhoudt een levendig netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland, stakeholders en interne contacten.

Onze afdeling

Binnen onze professionele marketingafdeling werken we met product- en brandmanagers voor de segmenten wondzorg, continentiezorg en diabeteszorg. Daar waar de productmanager zich vooral concentreert op het ontwikkelen en onderhouden van onze eigen-merk hulpmiddelen, is het de taak van de brandmanager om onze eigen merken succesvol in de markt te brengen én houden.

Je hebt

  • een afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in productmanagement bij een commerciële organisatie;
  • ervaring met wond-, continentie-, of diabeteszorg in een soortgelijke functie is een duidelijke pre, maar geen noodzaak;
  • analytisch inzicht en een goede kennis van Excel en Power BI is een pre;
  • voldoende kennis van de Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durft initiatief te nemen.

Je krijgt

  • een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
  • een prestatiebonus;
  • een reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling;
  • 30 vakantiedagen;
  • een uitdagende baan met interne opleidings- en ontwikkelmogelijkheden bij een succesvol bedrijf.

Over je nieuwe werkgever

Van Heek Medical is leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor wond-,
continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Wij bieden een grote diversiteit aan merken, waaronder ook onze eigen merken zoals Heka, Hekura, Hekamed, Betica en Decifera. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de zorg.

Van Heek Medical is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 20 maart 2023 je motivatie en cv naar  hr@vanheekmedical.nl ter attentie van Inge Vullings.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature.

Deel deze vacature

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print