Illustratie productmanager

Vacature Product Manager

Wij zoeken iemand met commerciële aanleg en affiniteit met wondzorg om ons marketingteam te versterken als productmanager! Een functie in het hart van onze organisatie, waarbij je je vooral bezig gaat houden met het ontwikkelen- en onderhouden van onze verschillende eigen-merk hulpmiddelen. Wat wij je te bieden hebben? Dat leggen we je graag uit.

Vacature inhoud

Waar kom je te werken?

Van Heek Medical is leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Wij bieden een grote diversiteit aan merken, waaronder ook onze eigen merken zoals Heka, Hekura, Hekamed, Betica en Decifera. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de zorg.

Werken binnen van Heek betekent een gezellig, informeel bedrijf met 100 collega’s. Deze collega’s werken in ons magazijn en op verschillende afdelingen in het kantoor. Er is sprake van goed onderling contact en collega’s zoeken elkaar makkelijk op.

Je team bestaat, naast jezelf, uit zeven collega’s. Binnen onze professionele marketingafdeling werken we met product- en brandmanagers voor de segmenten wondzorg, continentiezorg en diabeteszorg. Daar waar jij je als productmanager vooral concentreert op het ontwikkelen en onderhouden van onze eigen-merk hulpmiddelen Heka (traditionele wondzorg) en Decifera (complexe wondzorg), is het de taak van de brandmanager om onze eigen merken succesvol in de markt te brengen én houden. Je zal daarom veelvuldig samenwerken met deze brandmanager, evenals met collega’s van de afdelingen inkoop en kwaliteit. Je rapporteert in de functie aan de Marketing Manager.

Van Heek Medical is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Wat kom je bij ons doen?

Als productmanager ga je aan de slag met een specifiek deel van ons assortiment in medische hulpmiddelen, namelijk de wondzorgproducten. Voor dit gedeelte ben je (grotendeels) zelfstandig verantwoordelijk; je volgt de ontwikkeling van zowel de producten- als de markt, signaleert trends en bent veelvuldig in gesprek met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie. Regelmatig evalueer je je markt- en concurrentieanalyse om te kijken of- en waar er bijgestuurd moet worden; je bent strategisch bezig met je werk en de markt waarbinnen je actief bent kent geen geheimen. Verdere werkzaamheden die je tegen zal komen zijn onder andere:

 • zorgen voor groei van omzet door het aanjagen van productontwikkelingen, die aansluiten bij de (onvervulde) behoeftes van onze klanten;
 • leiden van het productontwikkelingsproces van begin tot eind;
 • maken van analyses over onder meer prijsstrategie, concurrentie, nieuwe en huidige fabrikanten;
 • onderhouden van je netwerk, bestaande uit onder meer leveranciers in binnen- en buitenland en verschillende (indirecte) collega’s.

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie ontvang je een salaris van maximaal €5200,- op basis van een fulltime dienstverband én gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Het betreft een parttime functie van 32 uur. Daarbij ontvang je de volgende secundaire voorwaarden:
 • bonusregeling;
 • netto onkostenvergoeding voor o.a. thuiswerkdagen;
 • reiskostenvergoeding;
 • 30 vakantiedagen;
 • laptop en telefoon
 • Een brug tussen de praktijk en productontwikkeling
 • Ruimte voor creativiteit en innovatie
 • Een team dat jouw kennis waardeert en jou de fijne kneepjes van het productmanagement bijbrengt
 • De kans om impact te maken op patiëntenzorg

Wie zoeken wij precies?

Wij denken dat je deze functie tot een succes kunt maken als je de volgende kennis- en ervaring meebrengt:
 • HBO werk- en denkniveau, gecombineerd met een aantal jaar werkervaring met productmanagement in een commerciële setting;
 • ervaring met wondzorg in een soortgelijke functie is een duidelijke pre.
 • gedegen kennis van Engels in woord- en geschrift. Je hebt regelmatig contact met verschillende internationale relaties en deze communicatie verloopt in het Engels.
 • Ervaring als wondverpleegkundige met commerciële voelsprieten
 • Een visie voor verbetering van wondzorg
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Leiderschap en teamgeest
Verder zijn we vooral op zoek naar de juiste persoon. Belangrijk is dat je goed communiceert; je informeert mensen tijdig, neemt ze mee in je beslissingen en durft ook “nee” te zeggen waar nodig. Van nature pak jij de leiding over je werkzaamheden en werk je sterk resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband. Door de drive en leergierige houding die je meebrengt leer je onze klantenkring snel kennen en bouw je goede, stevige relaties met zowel ons huidige klantenbestand als met nieuwe klanten.

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via:

werkenbij@mosadex.nl

T 06 11 59 19 06 (ook te bereiken via Whatsapp)

Heb je nog vragen en/of twijfels? Of wil je meer weten voordat je officieel solliciteert? Dan kun je via bovenstaande contactgegevens met Emiel in gesprek gaan. 

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

1. Je toont je interesse
We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Venray.

2. De eerste kennismaking op locatie
Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

3. Het tweede gesprek
Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen.

4. Alle gesprekken afgerond?
We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

5. Welkom bij van Heek!
Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!

Deel deze vacature

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
fr_FR