Hallo! Leuk dat je er bent. In tijden van verandering is het fijn als je op iemand kunt bouwen. Iemand die precies weet waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Een luisterend oor, een steuntje in de rug, iemand die zegt: “Je staat er niet alleen voor. Ik ben er voor je.” Een soulmate.

We zijn er voor je.

We weten hoe belangrijk dat is: persoonlijke aandacht. Daarom doen we net even wat meer dan je van ons verwacht. We willen weten wat jij op dit moment nodig hebt, maar ook: weten wat je in de toekomst misschien nodig zult hebben. Zodat je altijd op ons kunt bouwen, waar en wanneer dan ook. Of je nu huisarts bent of verpleegkundige, een zorginstelling runt of een apotheek: wij zijn er voor je. Wij zijn jouw soulmate.

Samen bieden we jouw patiënt de beste wondzorg!

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor producten voor complexe wondzorg, maar ook voor alles op het gebied van acute wondzorg. Bovendien geloven we in de kracht van samenwerking.

Om de onderlinge samenwerking in jouw regio te versterken, hebben we verschillende handige tools en inspirerende workshops ontwikkeld. Daarmee hopen we jou in deze tijden van verandering een steuntje in de rug te kunnen bieden.

Meer dan alleen wondzorgproducten

Als we onze krachten bundelen en onze kennis delen, dezelfde protocollen en wondzorghulpmiddelen hanteren, dan bereiken we het doel waar we allemaal naar streven: consistente, efficiënte wondzorg.
Want hoe beter de regionale samenwerking, hoe beter de behandeling kan worden afgestemd.

En daar wordt de patiënt beter van!

Wij willen je daarom ook graag kennis laten maken met het:

Wij zetten ons in om het bieden van goede wondzorg makkelijker te maken. Niet alleen door hoogwaardige medische hulpmiddelen te verstrekken, maar ook door de onderlinge samenwerking en kennisdeling tussen zorgverleners in de regio te stimuleren. Want goede wondzorg verlenen, dat doen we samen!

Zo hebben we diverse tools ontwikkeld die jou helpen om samen de allerbeste wondzorg te kunnen leveren.

We weten als geen ander dat het op peil houden van inhoudelijke kennis van belang is. Daarom ondersteunen we iedereen in de regio door relevante en up-to-date educatietools aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een breed scala aan geaccrediteerde e-learnings.
  • Beslisboom (niet-)vergoede wondzorg.
  • Het kennisboek ‘Basistheorie Complexe Wondzorg’.
  • Trainingen en workshops, digitaal te volgen of op locatie gegeven door onze ervaren verpleegkundigen.
  • Ook bij een FTO (Farmacotherapeutisch Overleg) bieden we ondersteuning.

Acute wondzorg

Speciaal voor de patiënt bieden wij jou ook een breed assortiment aan acute wondzorgproducten van medische kwaliteit aan. De patiënt kan deze meteen bij jou kopen. De medische kwaliteit die de patiënt verdiend. Eenvoudig en ook nog eens bij jou om de hoek!

WORKSHOPS

Samen organiseren wij speciale themabijeenkomsten in de regio. Tijdens deze bijeenkomsten neemt het delen van kennis een centrale rol in. Zo’n bijeenkomst kan bijvoorbeeld draaien om het specifiek thema zoals ‘ulcus cruris’. Deze themabijeenkomsten kunnen plaatsvinden tijdens een FTO, maar kunnen ook als afzonderlijke kennissessies worden ingepland.

Met wie moet ik samenwerken in mijn regio?

Bij Zorgkaart Nederland vind je meer dan 134.000 zorgaanbieders. Je vindt dus altijd de zorgverlener met wie jij kan samenwerken.

Samen staan we sterk

Op je gemak ontdekken wat we als soulmate allemaal nog meer voor jou kunnen betekenen? Alvast wat samples aanvragen? Gewoon direct met ons in contact komen? Dat kan!

Met de juiste ondersteuning

Zonder kennis en ervaring ben je nergens, zeker wat de zorgsector betreft. Daarom ondersteunen we zorgverleners op alle mogelijke manieren.

Onze gespecialiseerde verpleegkundigen staan voor je klaar. Bij hen kan je terecht voor een op maat gemaakt begeleidingsplan, spreekuren, meelooprondes, workshops, het bespreken van een casus, groepstrainingen, en meer.

Liever online aan de slag? Wat dacht je van geaccrediteerde e-learnings, e-books of instructievideo’s? Het kan allemaal!

“Samen werken aan goede zorg. Perfect met Van Heek Medical”

Yvonne Meersink – Apotheek De Cirkel

Over stappen klinkt best spannend. Want je hebt het al druk genoeg. Yvonne Meersink van apotheek was sceptisch, maar al snel gecharmeerd van de persoonlijke aandacht. Bekijk de video.

fr_FR