Van Heek Medical: leverancier van medische hulpmiddelen intramurale zorg

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe leverancier medische hulpmiddelen. Van Heek Medical is totaalleverancier, ook binnen de intramurale zorg. 

Weten wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op!  

Hey! Leuk dat je er bent. We willen je wat vertellen! Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de dienstverlening van
Van Heek Medical.

Zorgprofessional clipboard laptop spraakwolk

Waarom kiezen voor van Heek Medical als leverancier medische hulpmiddelen?

Het kiezen van de juiste leverancier voor medische producten kan lastig zijn voor jou als inkoper. Daarom hebben we al onze voordelen alvast voor je op een rijtje gezet:

  • Wij leveren hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten tegen een betaalbare prijs;
  • Een totaalassortiment op het gebied van continentiezorg, diabeteszorg en wondzorg;
  • Wij hebben een sterke voorraadpositie. De uitleveringsgraad voor onze eigen merken is 99,7%. Je kunt 24 uurs leveringen van ons verwachten. En we bieden ook de mogelijkheid voor spoedleveringen;
  • We zorgen voor een persoonlijke benadering;
  • We bieden online en offline ondersteuning.
hart zorginstelling familie verband hand medische hulpmiddelen dokter

Van Heek Medical staat altijd voor je klaar!

Kies je voor van Heek Medical als leverancier medische hulpmiddelen? Dan staan wij altijd voor je klaar!
Zo krijg je een persoonlijk accountteam toegewezen. Ook kan je verpleegkundige ondersteuning van ons verwachten. Zowel offline als online. Hierover vertellen we je straks meer.

De medische hulpmiddelen van Van Heek Medical

Onze producten zijn een resultaat van oer-Hollands vakmanschap. Maar ook van betrokkenheid van patiënten en professionals. Meer weten over onze eigen merken? We lichten ze hieronder voor je uit!

Waar je ook bent, we zijn er altijd en overal voor je.

vrachtwagen van heek medical leverancier medische hulpmiddelen

Gebruik maken van onze medische hulpmiddelen?

Van Heek Medical is meer dan leverancier medische hulpmiddelen. Zo vinden we persoonlijke contact en korte lijntjes erg belangrijk. Daarom staan onze accountmanagers, verpleegkundig adviseurs en customer servicemedewerkers voor jou klaar. Met dit persoonlijke onboardings-team houden we de lijntjes kort. Zo zorgen we samen voor een vliegende start voor jouw zorginstelling.

Jouw boardingspass ligt al klaar. Neem contact met ons op. Dan gaan we samen jouw reis uitstippelen!

boarding pass intramurale instelling van heek leverancier medische hulpmiddelen

Je ticket ligt al klaar!

Nog niet helemaal overtuigd?

In onderstaande video neemt onze accountmanager Wouter je helemaal mee. Zo zie je hoe onze toekomstige samenwerking er uit kan komen te zien!  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling?

Alles wat we doen is maatwerk. Samen met jou zorgen we voor de beste zorg. Ontdek wat wij als leverancier van medische hulpmiddelen voor jouw zorginstelling kunnen betekenen.

Bied jouw zorgprofessional extra ondersteuning

Kennis en ervaring zijn ontzettend belangrijk in de zorgsector. Nu is van Heek Medical natuurlijk leverancier voor medische hulpmiddelen. Maar daarnaast bieden we ook bijscholing aan.

Ondersteuning in de praktijk

Binnen van Heek Medical zijn een aantal gespecialiseerde verpleegkundigen in dienst. Ook zij staan klaar voor jouw zorginstelling! Ze maken samen met jou een op maat gemaakt begeleidingsplan. Zo helpen ze je graag met spreekuren en meelooprondes. En is er behoefte aan een workshop over een bepaald onderwerp? Geen zorgen, ook dat wordt gewoon geregeld!

Het online Educatiehuis houdt kennis up-to-date

In het Educatiehuis vinden zorgprofessionals van alles om hun kennis te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan geaccrediteerde e-learnings, e-books, workshops en instructievideo’s.

Wij begrijpen dat geen enkele dag in de zorg hetzelfde is. Gelukkig staat de deur van het Educatiehuis 24/7 open. Zo vergroten jouw zorgprofessionals hun kennis wanneer het hen uitkomt!

“Samen werken aan goede zorg. Perfect met Van Heek Medical”

Yvonne Meersink – Apotheek De Cirkel

Over stappen klinkt best spannend. Want je hebt het al druk genoeg. Yvonne Meersink van apotheek was sceptisch, maar al snel gecharmeerd van de persoonlijke aandacht. Bekijk de video.