De voordelen van Van Heek

Waarom kiezen voor Van Heek? Ontdek hieronder onze voordelen en laat je overtuigen!

Besparen maar niet op kwaliteit

Dat wij bijdragen aan het betaalbaar houden van de zorg, dát merk je wel aan onze prijzen. Van onze eigen merken mag je hoogwaardige, gebruiks-vriendelijke producten tegen een betaalbare prijs verwachten. Wij vinden namelijk ook dat patiënten en zorgverleners op onze producten moeten kunnen bouwen. Als je zoekt naar het meeste waar voor je geld zonder in te leveren op kwaliteit, ben je bij ons aan het goeie adres.

piggybank

Assortiment

Als totaalleverancier voor zorginstellingen, leveren wij alle producten en merken die je nodig hebt om de beste zorg te leveren. Daarnaast geven wij je de mogelijkheid om het totaalassortiment te verrijken met onze eigen merken op het gebied van continentiezorg, wondzorg, diabeteszorg of persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze producten zijn het resultaat van oer-Hollands vakmanschap, betrokkenheid van patiënten en professionals en liefde voor ons vak.

Altijd dichtbij

Wij komen overal langs. Allergisch voor backorders? Wij ook. Onze leverbetrouwbaarheid van 99,7% getuigt daarvan. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Gewoon, een stevige voorraadpositie. Jij krijgt meteen de volgende dag je bestelling op de stoep. Van centrale leveringen tot leveringen bij jou op de afdeling. Zo doen we dat, bij Van Heek.

Persoonlijk

We vatten het persoonlijk op. We hechten waarde aan persoonlijk contact en korte lijntjes. Prangende vragen? Maak kennis met onze Amber, Romy, Anne-Mieke of Loes: echte mensen met echte oplossingen. Die zouden we voor geen goud inruilen voor een keuzemenu zonder eind of chatbot die jouw vraag maar niet lijkt te begrijpen.

dame

En de juiste ondersteuning

Zonder kennis en ervaring ben je nergens, zeker wat de zorgsector betreft. Daarom ondersteunen we zorgverleners op alle mogelijke manieren, zowel online als offline.

Brochures, samples en gebruiksinstructies nodig? Komt goed. Op zoek naar geaccrediteerde e-learnings? Het kan allemaal. Heb je liever offline contact? Onze verpleegkundigen staan ook op locatie voor je klaar. Bij hen kan je terecht voor een op maat gemaakt begeleidingsplan, spreekuren, meelooprondes, workshops, het bespreken van een casus, en meer.

Van alle expertises thuis

Als dochteronderneming van Mosadex Groep beschikken we over brede expertise, afkomstig van onze 13 zusterbedrijven. Zo kunnen wij je op alle vlakken uitstekend van dienst te zijn. Voor Van Heek betekent dit een groot inkoop- en distributiekanaal. Wat onze mogelijkheden enorm vergroot.

The best healthcare is not what you see, it's what you feel.

Een bloeiende samenwerking: zie je het al voor je?

Wij wel! We maken het je met plezier gemakkelijker én leuker. En dat bewijzen we graag. Stel ons dus gerust op de proef, we houden wel van een uitdaging!

en_GB