Hey! Leuk dat je er bent. We willen je wat vertellen! Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de dienstverlening van
Van Heek.

Als totaalleverancier voor zorginstellingen, leveren wij alle producten en dienstverleningen die je nodig hebt om de beste zorg te leveren. Wij zijn er voor je. Bij ons kun je altijd terecht voor gericht advies, gespecialiseerde service en natuurlijk hoogstaande medische producten. 

Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder! 

Hart voor de zorg

Wij besteden onze tijd en aandacht aan mensen die zich inzetten voor de best mogelijke zorg. Mensen zoals jij. Want goede zorg is in de eerste plaats mensenwerk.  Wij doen graag een stapje extra om samen met jou de optimale zorgverlening neer te zetten.

En of je nou in Groningen zit of in Naarden. We zijn er voor je.

Wij zijn een landelijk opererende organisatie en komen overal langs. Wat kan je van ons verwachten? Logistieke zekerheid! Met een ijzeren voorraad van 6 maanden, een leveringsbetrouwbaarheid van 99,7%, 24 uurs leveringen en spoedleveringen indien nodig. We kunnen naast het eigen magazijn en toeleveranciers gebruik maken van de logistieke mogelijkheden binnen de Mosadex groep. Hierdoor wordt de leverbetrouwbaarheid en uitleveringsgraad verhoogd.

Met de juiste ondersteuning

Zonder kennis en ervaring ben je nergens, zeker wat de zorgsector betreft. Daarom ondersteunen we zorgverleners op alle mogelijke manieren.

Onze gespecialiseerde verpleegkundigen staan voor je klaar. Bij hen kan je terecht voor een op maat gemaakt begeleidingsplan, spreekuren, meelooprondes, workshops, het bespreken van een casus, groepstrainingen, en meer.

Liever online aan de slag? Wat dacht je van geaccrediteerde e-learnings, e-books of instructievideo’s? Het kan allemaal!

Jouw persoonlijk onboarding team

Zodra je het aandurft om een labeltje aan onze relatie te hangen, staat ons onboarding-team te popelen om jouw organisatie een vliegende start te bezorgen.

We hechten waarde aan persoonlijk contact en korte lijntjes. Voor jou staat een persoonlijk onboarding-team klaar met een accountmanager, verpleegkundig adviseur en customer service medewerker die jou begeleiden tijdens jouw reis.

Je ticket ligt al klaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alles wat we doen is maatwerk. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

“Samen werken aan goede zorg. Perfect met Van Heek Medical”

Yvonne Meersink – Apotheek De Cirkel

Over stappen klinkt best spannend. Want je hebt het al druk genoeg. Yvonne Meersink van apotheek was sceptisch, maar al snel gecharmeerd van de persoonlijke aandacht. Bekijk de video.