Maak kennis met Betica

Ruim vierhonderdduizend verpleegkundigen en verzorgenden vormen het kloppend hart van onze gezondheidszorg. Elke dag zetten zij zich in om goede zorg te leveren. Daarbij worden zij regelmatig blootgesteld aan allerlei besmettingsrisico‚Äôs zoals door prikaccidenten. Dat verdient ūüĎŹ √©n goede beschermingsmiddelen. Met Betica veiligheidspennaalden zijn zorgverleners goed beschermd en bieden we meer injectiecomfort voor mensen met diabetes.

 

 

Voor mannen

Voor mannen: de speciale bolvormige tip en no-touch Inbrenghulp maken het Inbrengen van de katheter gemakkelijk en hygi√ęnisch. Fijn, toch?

Voor vrouwen

Voor vrouwen: de speciale dikke connector zorgt voor goede grip en extra controle bij het inbrengen.

Ontdek de kwaliteit van Betica

Een injectie met zo min mogelijk pijn is wel zo prettig. Daarom schenken we veel aandacht aan injectiecomfort. Betica is een merk van Van Heek Medical, we zijn een Nederlands bedrijf dat medische hulpmiddelen produceert. Betica staat voor kwaliteit. We gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen en controleren iedere pennaald om zeker te zijn dat deze perfect is. Het resultaat? Meer  injectiecomfort en een betrouwbare toediening.

 

Voordelen

Dubbele ingebouwde beveiliging

Geschikt voor beide injectietechnieken

Eenvoudig en veilig testen

Ontworpen voor soepele injectie

Voorkomt vroegtijdig blokkeren

Beschikbaar in 4, 5 en 8 mm

Ontdek de kwaliteit van Hekura

De gladde en hydrofiele coating zorgt voor meer comfort en gemak. De coating haalt zoveel mogelijk frictie bij het inbrengen weg.

Heb je een verminderde handfunctie waardoor het openen van een verpakking lastig is? Geen probleem! Door het grote oog aan de bovenzijde van de pouch is de verpakking eenvoudig te openen, voor
iedereen.

We begrijpen dat scherpe randjes vervelend zijn. Daarom heeft deze katheter afgeronde ogen, wat zorgt voor meer comfort. Dat is belangrijk!

Snel de maandhoeveelheld bepalen? De makkelijk te stapelen binnendoos-
verpakking bevat 30 katheters, waardoor de maandhoeveelheid eenvoudig te bepalen is.

Niets is zo onhandig als handen tekort komen wanneer je iets zelfstandig wilt doen. Door een plakzijde aan de verpakking is de pouch eenvoudig op te hangen aan het badkamermeubel. Zo kan de katheter gemakkelijk Ingebracht worden, en gebeurt het ook hygi√ęnisch.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ondersteuningsmaterialen

Wat andere gebruikers van Hekura vinden

Ondersteuningsmaterialen

Wat andere gebruikers van Hekura vinden

Vraag het Yvonne

Heb je een andere vraag? Vraag maar raak! Yvonne, onze Adviserend Verpleegkundige helpt je graag verder. 

Liever even videobellen?

Dat kan! Plan eenvoudig een videobel afspraak met Yvonne.

Vraag het Sandra

Sandra, onze Adviserend Verpleegkundige helpt je graag verder met al je vragen. Stuur Sandra een bericht en je krijgt binnen twee werkdagen bericht.

Liever even videobellen?

Dat kan! Plan eenvoudig een videobel afspraak met Sandra.

Logo Betica