Nederlands Leverancier Medische Hulpmiddelen

De gezondheidszorg is een dynamisch en voortdurend evoluerend veld. Nieuwe technologieën en behandelingen komen continu op de markt. Daardoor is de kwaliteit van zorg aanzienlijk verbetert.

Van Heek Medical is een totaalleverancier. Zo hebben we zowel vreemde als onze eigen merken. Ook zijn wij leverancier binnen de intramurale zorg. Graag overtuigen we je van de kracht van Van Heek Medical.

Een naadloze samenwerking tussen leveranciers en zorgprofessionals is hierbij van vitaal belang. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Neem contact met ons op!

Hey! Leuk dat je er bent. We willen je wat vertellen! Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de dienstverlening van
Van Heek Medical.

Leverancier van medische hulpmiddelen

Maak direct een afspraak met onze accountmanagers!

Portretfoto Wouter

Wouter
Regio Zuid-West

MicrosoftTeams-image (14)

Hinke
Regio Zuid-Oost

MicrosoftTeams-image (13)

Priscilla
Regio West

Marieke
Regio Oost

Onze rol als medische hulpmiddelen leverancier

De keuze voor de juiste groothandel voor de zorg kan lastig zijn. Juist voor jou als inkoper. Om je te helpen hebben we onze voordelen op een rijtje gezet.

 • Producten van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en betaalbaar;
 • Een volledig gamma aan medische hulpmiddelen;
 • Topmerken in continentiezorg, diabeteszorg en wondzorg;
 • Een sterke voorraadpositie. Een leveringsgraad van 99,7% voor onze eigen merken. Mogelijkheid voor levering binnen 24 uur en spoedleveringen.
 • Maatwerk en aanpassingen aan jouw behoeften;
 • Een uitgebreid netwerk als onderdeel van de Mosadex Groep;
 • Een persoonlijke aanpak;
 • Ondersteuning online en offline.
hart zorginstelling familie verband hand medische hulpmiddelen dokter

De juiste samenwerking: Leveranciers en zorginstellingen hand in hand

Onze rol als Nederlandse leverancier van medische hulpmiddelen gaat verder dan simpelweg producten leveren. We geloven in een nauwe samenwerking met zorginstellingen. Op deze manier zorgen we samen ervoor dat de geleverde hulpmiddelen perfect aansluiten. Dit zowel op de behoeften van de instellingen als de patiënten.

Samen met de zorgverleners zetten we ons in voor optimale zorg. Van Heek Medical kan zich onafhankelijk van merken opstellen. Dit zorgt ervoor dat we altijd je juiste zorgoplossing kunnen samenstellen.

De eigen merken van Van Heek Medical

Binnen ons uitgebreide aanbod tref je diverse merken aan, waaronder ook een verzameling van eigen merken. Hieronder presenteren wij onze eigen merken:

 • Betica – Diabetikerbedarf
 • Decifera – Complexe wondzorg
 • Heka – Traditionele wondzorg
 • Hekura – Afvoerende continentiezorg

Exclusief verkrijgbaar bij ons

Naast onze eigen merken fungeren wij als de exclusieve distributeur van diverse merken in de Benelux. De volgende merken zijn beschikbaar via ons:

 • Attends – Absorberende continentiezorg
 • Curea – Versorgung komplexen Wunden

Meer weten over de merken die wij bieden?

Spreekt ons assortiment je aan? We geven je graag nog toelichting op de merken en producten die wij leveren. 

Meer over de exclusieve merken van Van Heek Medical

Aangepast naar jouw specifieke situatie

Voor jou als zorgverlener is elke dag anders. Als zorggroothandel begrijpen we dit volledig. We passen ons graag aan jouw wensen en behoeften aan. Denk hierbij aan:

 • Logistieke opties op maat. Hiermee kun je altijd de producten die je nodig hebt bestellen en krijgen, ongeacht de plaats en het tijdstip.
 • Uitgebreide inkoopopties. Als medische groothandel kunnen we elk product dat je nodig hebt aanschaffen.
 • Zolang het binnen het assortiment van medische hulpmiddelen valt.
 • Op maat gemaakte rapportages.
 • Training, hulp en individuele communicatie aangepast aan jouw vereisten.

Waar je ook bent, we zijn er altijd en overal voor je.

vrachtwagen van heek medical leverancier medische hulpmiddelen

Wil je ontdekken hoe we jouw zorgorganisatie kunnen ondersteunen?

Van Heek Medical gaat verder dan slechts een groothandel in medische hulpmiddelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen onderzoeken we jouw wensen en bekijken we de diverse mogelijkheden!

Je ticket ligt al klaar!

boarding pass intramurale instelling van heek leverancier medische hulpmiddelen

Jouw zorg groothandel

Binnen Van Heek Medical als zorg groothandel zorgen wij altijd voor de juiste staat van paraatheid. Volgens ons moet je altijd geholpen kunnen worden als het nodig is. Daarom wijzen wij jou een persoonlijk accountteam toe.

Zit je met een vraag die niet kan wachten? Dan hebben we altijd onze customer support klaar staan. Wil je liever even sparren over een casus? Neem contact op met onze verpleegkundigen.

Heb je inhoudelijke vragen over de samenwerking of de dienstverlening? Je Persoonlijke accountmanager is altijd dichtbij.

Jouw partner in grote medische hulpmiddelenleveringen

Ben je geïnteresseerd in wat Van Heek Medical als groothandel te bieden heeft? Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk en sluit naadloos aan bij de behoeften van jouw zorginstelling. Neem gerust contact op met onze ervaren productmanagers. Zij helpen je om een volledig overzicht te krijgen van ons uitgebreide assortiment.

Samen kunnen we bekijken hoe we jouw zorginstelling kunnen ondersteunen. Ook helpen we waar nodig om de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren.

Onze diepgaande expertise staat tot jouw beschikking om optimale zorg te garanderen. Door gezamenlijke inspanningen kunnen we de gezondheid en het welzijn van cliënten op een duurzame manier bevorderen.

Hoe gaat onze samenwerking er uit zien?

Hoe kan zo’n persoonlijke samenwerking er dan uit zien? En waarom is die onboarding nu zo belangrijk? Dat laat onze accountmanager Wouter graag zien in onderstaande video!

Extra ondersteuning, on- en offline

Wij verstrekken online ondersteuning via ons Educatiehuis, naast onze rol als zorggroothandel. Zorgprofessionals kunnen kosteloos gebruikmaken van e-learnings, en we hebben tevens uitgebreide instructievideo’s en e-books beschikbaar.

Daarnaast biedt ons systeem ook ondersteuning als je offline bent. Onze zorgprofessionals kunnen samen met jou een zorgstrategie opstellen. Heb je behoefte aan meer kennis over een specifiek onderwerp? Onze verpleegkundigen zijn beschikbaar om een workshop te geven!

Wil je meer informatie over zowel onze online als offline ondersteuning? Neem een kijkje in het Educatiehuis!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling?

Wij leveren maatwerk in alles wat we doen. In samenwerking met jou streven we naar de hoogste kwaliteit van zorg. Ontdek hoe wij als leverancier van medische hulpmiddelen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan jouw zorginstelling.

“Samen werken aan goede zorg. Perfect met Van Heek Medical”

Yvonne Meersink – Apotheek De Cirkel

Over stappen klinkt best spannend. Want je hebt het al druk genoeg. Yvonne Meersink van apotheek was sceptisch, maar al snel gecharmeerd van de persoonlijke aandacht. Bekijk de video.