Maak kennis met Betica

Ruim vierhonderdduizend verpleegkundigen en verzorgenden vormen het kloppend hart van onze gezondheidszorg. Elke dag zetten zij zich in om goede zorg te leveren. Daarbij worden zij regelmatig blootgesteld aan allerlei besmettingsrisicoā€™s zoals door prikaccidenten. Dat verdient šŸ‘ Ć©n goede beschermingsmiddelen. Met Betica veiligheidspennaalden zijn zorgverleners goed beschermd en bieden we meer injectiecomfort voor mensen met diabetes.

Ontdek de kwaliteit van Betica

Een injectie met zo min mogelijk pijn is wel zo prettig. Daarom schenken we veel aandacht aan injectiecomfort. Betica is een merk van Van Heek Medical, we zijn een Nederlands bedrijf dat medische hulpmiddelen produceert. Betica staat voor kwaliteit. We gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen en controleren iedere pennaald om zeker te zijn dat deze perfect is. Het resultaat? MeerĀ  injectiecomfort en een betrouwbare toediening.

Ā 

Voordelen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ondersteuningsmaterialen

Wat andere gebruikers van Hekura vinden

Ondersteuningsmaterialen

Wat andere gebruikers van Betica vinden

Vraag het Yvonne

Heb je een andere vraag? Vraag maar raak! Yvonne, onze Adviserend Verpleegkundige helpt je graag verder.Ā 

Liever even videobellen?

Dat kan! Plan eenvoudig een videobel afspraak met Yvonne.

Vraag het Sandra

Sandra, onze Adviserend Verpleegkundige helpt je graag verder met al je vragen. Stuur Sandra een bericht en je krijgt binnen twee werkdagen bericht.

Liever even videobellen?

Dat kan! Plan eenvoudig een videobel afspraak met Sandra.

Logo Betica